Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATHENA PALLAS VILLAGE


Descriere

SPA & Welness
In ceea ce priveste zona de relaxare si rasfat, turistii au la dispozitie un centru spa modern si complet echipat. In cadrul centrului spa, oaspetii hotelului beneficiaza de facilitati precum: sala de fitness, jacuzzi, hamam, masaj, piscina interioara incalzita, tratamente facilale si corporale, salon de infrumusetare.

Drinks & Food
Turistii pot servi masa in restaurantul principal, Doxato unde se serveşte un bufet bogat la micul dejun si la cina si in cadrul restaurantului A la carte, unde se pot servi preparate din bucataria locala si cea internationala. La taverna Aegean Taste, care are vedere la piscina si muzica live, se pot servi diverse mancaruri regionale. De asemnea, la taverna Aegean Taste se servesc meniuri adecvate pentru cei mici. Langa piscina se afla 3 snack baruri, unde turistii pot servi bauturi racoritoare si deserturi delicioase.

Sport si divertisment
Turistii pot participa la diverse activitati sportive si de divertisment in cadrul hotelului, avand la dispozitie urmatoarele facilitati: inchiriere biciclete, bowling, camera cu jocuri, gimnastica in apa, mini golf, piscina in aer liber cu bar, teren de tenis, sala de cinema, tenis de masa, sala de fitness. De asemenea, iubitorii sporturilor extreme au la dispozitie facilitati pentru sporturi nautice si montane (contra cost), in apropierea hotelului.

Localizare
Hotelul este apmlasat in Akti Elias, la o distanta de 50m fata de plaja cu nisip, la 9km de localitatea Nikiti si la 11 km de Neos. Statia de autobuz este la 200 m distanta fata de hotel.

Site web
http://www.athena-pallas.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.