Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APANEMIA APARTMENTS by Flegra Hotels


Descriere

Foarte bine 8.3 Booking.com Complexul de apartamente construit in 2017 este la 300 m de plaja, intr-o zona linistita, la 50 m de centrul comercial al statiunii. Este recomandat celor care doresc sa se relaxeze in liniste, dar in acelasi timp sa fie aproape de mare si de viata de noapte vibranta. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Drinks & Food
Hotelul ofera cazare fara masa. La 300 m de hotel, pe malul marii, se afla un restaurant unde se poate servi masa (Yalla Beach), iar in statiune exista o bogata diversitate de restaurante si taverne traditionale.

Localizare
Hotelul nou construit se afla intr-o zona linistita din Pefkohori, la 300 m de plaja si 50 m de centrul comercial al statiunii. Aeroportul din Salonic este la 100 km. Statia de autobus este la 150 m.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.