Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANTIGONI BEACH


Descriere

Superb 9 Booking.com Hotelul este situat intr-una din cele mai frumoase zone din Grecia, pe bratul Sithonia, unde pinii verzi si marea albastra coexista in armonie, invitand vizitatorii sa exploreze peisajul extraordinar, porturile pitoresti, plajele cu nisip fin si satele traditionale. Pe plaja cu nisip sezlongurile si umbrelele sunt gratuite. Hotelul este recomandat cuplurilor, familiilor cu copii si celor care doresc liniste si relaxare, fiind amplasat intr-o zona foarte linistita. Spa & Wellness
Centrul SPA ofera pe langa o serie de masaje, manichiura si pedichiura (contra cost).

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun si cina bufet in restaurantul principal, o gama variata de bauturi si gustari in barul de cocktail-uri si preparate speciale in restaurantul A la carte.

Sport si divertisment
Pe langa piscina exterioara pentru adulti si cea pentru copii, oaspetii hotelului mai au la dispozitie o serie de sporturi nautice pe plaja (snorkeling, scufundari, canoe, etc), inchiriere de biciclete, drumetii, tenis de masa, darts, cursuri de gatit, cursuri de yoga.

Localizare
Hotelul este situat pe malul marii, langa o plaja cu nisip (sezlonguri si umbrele gratuite), pe bratul Sithonia al peninsulei Halkidiki. Satul Agios Nikolaos cu baruri si restaurante este la 3 km. Aeroportul din Salonic este la 85 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul ofera urmatoarele servicii si facilitati: receptie 24h, depozitarea bagajelor, muzica live in timpul evenimentelor, acces la internet WIFI, prosoape de plaja (se cere garantie), sezlonguri la piscina (in numar limitat, calcator si masa de calcat, piscina exterioara, biblioteca, tenis de masa, darts, restaurante, baruri, parcare privata. Contra cost: spalatorie, servicii medicale, supravegherea copilului, inchiriere de masini, biciclete, scutere, o gama de tratamente si terapii.