Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Fabulos 8.6 Booking.com Certificat de excelenta Trip Advisor Pozitia privilegiata a hotelului, intr-o gradina plina de verdeata, ofera vizitatorilor acces usor in statiunea Pefkohori. Plaja este la numai 600 m. Camerele renovate si personalul profesionist vor satisface toate nevoile pentru o vacanta relaxata si memorabila. Hotelul este recomandat familiilor cu copii, tinerilor amatori de distractie. Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun (07:30-10:30) si cina (18:30-21:30) pe terasa de langa piscina. Barul de la piscina ofera o gama variata de bauturi si cateva gustari.

Sport si divertisment
In afara de piscina exterioara si sala de fitness, hotelul organizeaza pentru oaspetii sai seri grecesti cu barbeque. Pe plaja exista o gama vairata de sporturi nautice si centre de scufundari PADI. La 5 km de hotel, in satul Agia Paraskevi, se gaseste un SPA modern, renumit pentru atributele terapeutice si potrivit pentru toate varstele.

Localizare
Hotelul se afla la 600 m de plaja cu nisip si 150 m de centrul statiunii Pefkohori, de pe bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki. Statiunea Kallithea este la 18 km, iar aeroportul din Salonic la 95 km. Sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.