Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Fabulos 8.8 Booking.com Hotelul situat in singura insula locuita din Halkidiki, Ammouliani, este la 200 m de port, pe un deal, la 20 minute de mers pe jos fata de plaja. Calatoria cu ferry boat-ul din Ouranoupoli dureaza 15 minute, iar costul unui bilet este 2 euro/persoana si 10 euro/vehicul. Vara, ferry circula la fiecare jumatate de ora pana la orele 20:00. Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet. La 150 m de hotel se afla cateva taverne.

Localizare
Hotelul este situat pe un deal, in insula Ammouliani, la 20 minute de mers pe jos fata de plaja. La 150 m de hotel se afla taverne si un magazin. Calatoria cu ferry boat-ul din Ouranoupoli dureaza 15 minute, iar costul unui bilet este 2 euro/persoana si 10 euro/vehicul. Vara, ferry circula la fiecare jumatate de ora pana la orele 20:00. Exista si un taxi nautic rapid, exclusiv pentru transport persoane, care opereaza frecvent, iar calatoria costa cca 4 euro/persoana dus-intors.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul are urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, depozitarea bagajelor, sala cuTV, seifuri, parcare gratuita, acces gratuit la internet WIF, cada fierbinte/jacuzzi, centru fitness, bar, snack bar, room service. Este permis accesul animalelor de companie, la solicitare, fara costuri suplimentare.