Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LOPESAN COSTA MELONERAS RESORT, SPA & CASINO 4* SUP


Descriere

Hotel cu vedere frontala catre mare, si la cativa metrii de Rezervatia Naturala Maspalomas din sudul insulei.Inconjurat de gradini, resortul iti ofera tot ce ai nevoie pentru o vacanta linistita, relaxanta si plina de activitati.

Puncte de interes:
-> Parcul Natural Dunele Maspalomas
-> Farul din Maspalomas
-> Terenul de golf Maspalomas
-> Parcul tematic Sioux City Park

Atu-uri:
-> Localizat pe plaja
-> Inconjurat de o gradina tropicala luxurianta
-> Localizat foarte aproape de dunele Maspalomas

Resortul este construit in stilul architectural colonial al insulei, este inconjurat de gradini tropicale pe o suprafata de 76.000mp cu peste 2000 de palmieri.In aceasta frumoasa gradina intalnim si zona de piscina dintre care 2 piscine sunt incalzite, tot aici exista si piscina pentru copii, o terasa cu sezlonguri si umbrele de plaja.

Facilitati hotel: pentru cei ce doresc sa faca exercitii de intretinere pe perioada sederii, in cadrul resortului exista sala de fitness echipata , 4 terenuri de tenis cu quart si lumina artificiala, mini golf.In apropierea hotelului se pot practica si alte sporturi precum sailing, calorie, scufundari, windsurfing. La fel si iubitorii de golf se pot bucura de acest sport in Maspalomas golf club.

Servicii incluse: acces adaptat pentru persoanele cu mobilitate redusa, transfer pana la Maspalomas Golf, cinema, sala comferinte, animatie, sala fitness, librarie, miniclub, minidisco,sezlonguri si umbrele la piscina, prosoapele de plaja se taxaeza cu 1 euro, receptie 24 ore, zona wi fi gratuita la barul central.

Servicii cu plata:babysitter, internet in camera, tratamente , masaj, parcare, rezervarea echipamentelor in sala de conferinta, seif, sauna, magaizn suveniruri, spa.

Tipuri de camere:
-> Dubla standard
-> Dubla standard view
-> Dubla deluxe view
-> Junior suite
-> Senior suite
-> Superior suite
-> Royal suite
-> Dubla standard adapted

Dotari camere: mari, confortabile si foarte bine echipate, cu podele de marmura, acestea masoara suprafete incepand cu 35mp si au in dotare, aer conditionat, telefon direct, seif contra cost, minibar contra cost, TV satellite, balcon sau terasa, uscator de par, halat de baie.
Mentiune: Camerele cu mentiune with views sunt camere ce pot avea vedere catre gradina, piscina sau vedere partiala la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.