Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

QUINTA DO LAGO


Descriere

Hotelul se afla situat la 5 km de aeroportul din Faro- capitala zonei Algarve, langa estuarul Formosa si ocean, in mijlocul parcului natural Ria Formosa.SPA&Welness:
Centru SPA si se ofera servicii de infrumusetare, masaj.

Drinks and food:
Hotelul are doua restaurante, cu specific portughez si italian si doua baruri.

Sport si divertisment:
Hotelul este situat intr-o zona cu foarte multe terenuri de golf, chiar si de campionat si are centru SPA cu sauna, baie turceasca, jacuzzi in aer liber, masaj, tratamente corporale si faciale. Are de asemenea 3 piscine incalzite, doua exterioare, pentru adulti si de copii.

Localizare:
Hotelul se afla situat la 5 km de aeroportul din Faro- capitala zonei Algarve, langa estuarul Formosa si ocean, in mijlocul parcului natural Ria Formosa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul face parte din lantul “Leading  Hotels of the World” din anul 1988 si este considerat unul dintre cele mai prestigioase hoteluri de 5 stele din lume. Ofera acces la plaja, la terenuri de golf si are o vedere panoramica superba asupra marii si estuarului. Hotelul ofera piscine interioare si exterioare incalzite si mai multe restaurante, pentru toate gusturile. Printre aceste restaurante exista si restaurant cu stele Michelin si restaurant cu bucatarie tipic portugheza. Hotelul a primit premiul “World Travel Awards” in 2015, 2016, 2017.