Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Onyria Marinha & Thalasso


Descriere

Onyria Marinha Hotel oferă cazare de 5 stele, cu balcoane private şi terase. Centrul Spa Thalasso, având 750 m², oferă piscine cu hidroterapie şi tratamente de masaj organice.

Toate camerele şi suitele de la Onyria Marinha Edition Hotel & Thalasso au ferestre mari şi TV prin satelit. Unele sunt dotate cu băi spa.

Oaspeţii de la Onyria Marinha se pot bucura de o baie răcoritoare în piscinele interioare şi în aer liber. Există, de asemenea, terenuri de tenis şi o sală de gimnastică modernă, dotată cu echipamente cardiovasculare.

Opţiunile de luat masa includ un restaurant gastronomic à la carte, unul care serveşte fructe de mare şi un restaurant italian, toate acestea bucurându-se de vinul din pivniţă. Există, de asemenea, o serie de baruri ce servesc gustări uşoare şi băuturi răcoritoare.

Hotelul Onyria are vedere la un teren de golf de campionat. Hotelul se află la mai puţin de 2 km de cea mai apropiată plajă şi la 20 de minute cu maşina de centrul Lisabonei. Se oferă parcare gratuită la hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie