Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL PARK


Descriere

Localizare: la 10 km nord de statiunea Sunny Beach in complexul Elenite Holiday Vilage. Hotelul este pe plaja.


Facilitati Hotel: piscina exterioara, piscina pentru copii, centru wellness, fitness, sauna, masaj, jacuzzi, cabinet medical, coafor, acces gratuit la Aqua Park Atlantida

Facilitati camere: Camerele duble (cca 18 mp): doua paturi, aer conditionat, seif (contra cost), TV, telefon, conexiune la internet, mini bar, fier de calcat (necesita depozit), baie cu cada /dus, uscator de par, podeaua este acoperita cu mocheta, balcon. Patut pentru copii - la cerere, gratuit. Studio (20mp): doua paturi, canapea extensibila, aer conditionat, seif (contra cost), TV, telefon, conexiune la internet, mini bar, baie cu cada sau dus, uscator de par, podeaua este acoperita cu mocheta, balcon.

Parcare pazita cu plata : in jur de 15 leva/masina/zi in afara statiunii care nu apartine de complex si a carui politica tarifara nu este influentata de complex. Complexul pune la dispozitia turistilor sezlonguri si umbrelute la plaja gratuite - insa nu se garanteaza, plangeri ulterioare referitor insuficienta sezlongurilor, umbrelutelor sau locurilor de parcare nu vor fi acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.