Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Dedicat pentru relaxare si odihna.

Situare: Complex Briza Marii se afla situat pe faleza din Eforie Sud (la 100 de metri de plaja).

Info: Briza Marii cuprinde 140 de camere in conditii de 2* dispuse in 10 vile amplasate intr-un parc plin de verdeata.
Cazarea se face la ora 18.00 si eliberarea camerei la ora 10.00.


Dotari camere: Camerele confort: Vila B1- sunt disponibile 20 de camere matrimoniale din care, 2 camere de 3 locuri si 2 suite (10 camere parter si 10 camere etaj) toate fiind dotate cu tv, mini bar, aer conditionat, baie proprie, balcon, acces wi-fi.
Camerele de luxe: vilele C1, C2, C3, C4, recent renovate si amenajate cu un design modern. In aceste vile sunt disponibile camere matrimoniale, twin de 3 locuri si 1 apartament, toate dotate cu tv, mini bar, aer conditionat, baie proprie, balcon, intrare individuala, acces wi-fi.

Servicii: Piscina se afla in incinta Complexului cu intrare gratuita pentru clienti.

Restaurant: In incinta Complexului se afla restaurantul Picollo cu bar si terasa, wi-fi, avand o capacitate de 350 de locuri unde se poate servi masa in regim de circuit inchis cu un singur meniu pe zi.



Policita copii: Copilul pana in 7 ani gratuit in pat cu adultii, intre 7-14 achita pat suplimentar 50% din valoarea unui loc. Al doilea copil sub 7 ani achita pat suplimentar

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie