Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Pentru relaxare,odihna.
Situare: Boutique Citadel, este un hotel de 5 stele, fiind construit pe plaja dintre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud, o zona foarte apreciata de familiile cu copii, cat si pentru senzatia de intimitate pe care o creeaza acest loc, Vis a vis de complex, dincolo de DN39 se afla lacul Techirghiol, vestit pentru namolul sau terapeutic.


Info: Ofera pentru oaspetii sai, pe langa spatii de cazare, acces pe plaja privata, terasa, loc de joaca pentru copii, parcare gratuita, piscina si plaja privata
Oferta de cazare a Complexului Citadel Boutique consta in apartamente cu 2 camere formate din living, zona de servit masa, dormitor, chicineta, terasa si baie. Apartamentele au vedere spre mare si sunt dotate cu aer conditionat, televizor si mini-frigider.

Camere:
Apartamentele Citadel sunt formate din living, dormitor, balcon, baie cu dus si au in dotare aer conditionat, televizor LCD, cablu tv, internet wireless, articole de toaleta gratuite, mini-frigider, uscator de par, prosoape de baie si pentru plaja. Au vedere spre mare.


Descriere hotel - Boutique Citadel Eforie Sud ofera pentru oaspetii sai, pe langa spatiile de cazare, acces pe plaja privata cu sezlonguri si umbrele, o terasa pentru servirea mesei, loc de joaca pentru copii, parcare gratuita, piscina, terasa, parcare, spatiu verde, SPA in aer liber ( jacuzzi pentru adulti si copii, zona de masaj, zona de relaxare)


Dotari apartamente: Cele 12 apartamente sunt formate din living, dormitor, chicineta, loc pentru servit masa, balcon, baie cu dus si au in dotare aer conditionat, televizor LCD, cablu tv, internet wireless, articole de toaleta gratuite, mini-frigider, uscator de par, prosoape de baie si pentru plaja. Au vedere spre mare.

Servicii: Parcare gratuita, room-service, servicii de curatenie in regim hotelier, acces la locul de joaca pentru copii, sezlong si umbrela pe plaja privata, organizare de proiectii video pe plaja.
Distanta pana la supermarket Lidl Eforie Nord - 1,5 km.


Facilitati: Internet, loc de joaca pentru copii, parcare, balcon. plaja privata certificata blue flag, aer conditionat.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie