Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Casid


Descriere

Bucura-te de briza marii si de razele blande ale soarelui in Pensiunea CASID din Eforie Nord.

Vacanta în familie reprezinta un moment de bucurie presarat cu multe amintiri si fotografii de pus in ramă. In Pensiunea CASID avem grija ca tu si familia ta sa va simtiti in siguranta, relaxati si bine dispusi.

Suntem o echipa tânără pregătită să te îndrume și să îți ofere detalii despre oferte, rezervări, disponibilitate, puncte turistice și nu numai. Ne place să lucrăm împreună pentru că am învățat că lucrurile se dezvoltă și cresc o dată cu oamenii. Dar întotdeauna, cele mai frumoase călătorii încep cu zâmbetul pe buze și o vorbă blândă.

CE NE RECOMANDA?

Experiența în domeniul hotelier și relațiile cu clienții. Suntem pregătiți profesional pentru a-ți oferi îndrumare, informații dar și pentru a-ți pregăti un cadru intim, relaxant și confortabil de care să te bucuri alături de cei dragi. Te așteptăm într-o locație veselă, plină de oameni energici. Suntem receptivi, discreți și flexibili astfel încât să îți oferim cea mai reușită vacanță. Lasă-ți grijile, fă-ți bagajul și încarcă-te cu doza de energie și vitamine la malul mării.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Cafenea
Wi-Fi
Canale TV copii
Mobilier extern
Acces pe baza de card
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Monitorizare video 24h
Camere nefumători
Terasă
Recepție
Cameră depozitare bagaje
Parcare pe stradă
Aer condiționat
Alarmă
Alarmă fum
Acces pe bază de cartelă
Facilități persoane cu dizabilități
Bucătărie la comun

Locatie