Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Delfinul & Meduza

   Bulevardul Tudor Vladimirescu, Eforie Nord Vezi locatia pe harta


Descriere

Complex Steaua de Mare 3*** Eforie Nord este unul dintre cele mai mari complexuri turistice din tara, cu o capacitate de cazare de peste 900 de locuri, fiind format din trei hoteluri (Delfinul 3*, Meduza 3*, Aqvatonic 4*) si una dintre cele mai moderne baze de tratament de pe litoralul romanesc, Aqvatonic Med Spa&Wellness.

Complex Steaua de Mare este situat in nordul Statiunii Eforie Nord, la doar 100 de metri de plaja. Hotelurile inalte, cu arhitectura supla si moderna, ofera vederi deosebite spre mare. In dreptul complexului, plaja a fost latita in anul 2015. Complexul Steaua de Mare - Delfinul, Meduza pun la dispozitie un restaurant (modernizat in 2023), o braserie, 1 loc de joaca interior (''Casuta cu povesti'') in spatele hotelului Meduza, si 2 exterioare - unul in spatele hotelului Meduza si unul pe plaja), 1 sala de conferinte (la parter, in hotel Meduza, cu capacitate de maxim 150 de locuri), terasa, piscina exterioara si plaja privata.

Hotel Meduza – este situat in mijlocul resort-ului, langa locul de joaca exterior si este accesibil direct din spatele complexului. Receptia si lobby-bar-ul de la parter au fost renovate la finalul anului 2020. Baile au fost renovate in 2023.

Hotel Delfinul – este situat in extremitatea sudica a resort-ului, a fost renovat integral in anii 2020-2021 si pune la dispozitia turistilor camere amenajate cu mobilier nou si dotari moderne. Toate baile au fost renovate in 2023.

Complex Steaua de Mare este prima unitate de cazare din Eforie Nord care a introdus pachetele turistice de tip All inclusive, destinate atat familiilor cu copii, cat si celor care doresc sa petreaca o vacanta la malul marii fara griji, avand toate serviciile asigurate.

Pachetul standard include: 3 mese in sistem open buffet la restaurant Delfinul (modernizat in 2023), bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa, precum si bere, vin si bauturi alcoolice in timpul pranzului si a cinei; bauturi racoritoare, bere si vin la piscina/plaja special amenajata Subsector 2 zona Bronze, acces gratuit la plaja in Subsector 2 zona Bronze cu 2 sezlong-uri/camera, acces gratuit la piscina exteriora cu 2 sezlong-uri/camera, acces gratuit la locurile de joaca interioare si exterioare din cadrul complexului, minibar realimentat zilnic cu produse (apa plata/minerala, gama Pepsi, Cola, Bere Bergenbier), acces la programele de divertisment pentru copiiconform orarului afisat in receptie, precum si in zona de entertainment de pe plaja, welcome snacks si bauturi racoritoare oferite zilnic in lobby bar/zona amenajata din hotel Meduza/Delfin, proiectii in aer liber pe plaja, entertainment cu formatie live in fiecare seara la piscina cu bauturi incluse.

Pachetul Superior include: 3 mese in sistem open buffet la restaurant Delfinul (modernizat in 2023), bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa, precum si bere, vin si bauturi alcoolice in timpul pranzului si a cinei; bauturi racoritoare, bere si vin la piscina/plaja special amenajata Subsector 1, acces gratuit la plaja in Subsector 1 cu 2 sezlong-uri/camera, acces gratuit la piscina exteriora cu 2 sezlong-uri/camera, acces gratuit la locurile de joaca interioare si exterioare din cadrul complexului, minibar realimentat zilnic cu produse (apa plata/minerala, gama Pepsi, Cola, Bere Bergenbier), acces la programele de divertisment pentru copiiconform orarului afisat in receptie, precum si in zona de entertainment de pe plaja, welcome snacks si bauturi racoritoare oferite zilnic in lobby bar/zona amenajata din hotel Meduza/Delfin, proiectii in aer liber pe plaja, entertainment cu formatie live in fiecare seara la piscina cu bauturi incluse, evening cocktails & drinks la barul Panorama.

Pachetul Gold include: 3 mese in sistem open buffet la restaurant Delfinul (modernizat in 2023), bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa, bere, vin si bauturi alcoolice in timpul meselor, bauturi racoritoare, bere si vin la piscina/plaja special amenajata Subsector 2 zona Gold, acces gratuit la plaja in Subsector 2 zona Gold cu 2 sezlong-uri/camera, acces gratuit la piscina exteriora cu 2 sezlong-uri/camera (in limita disponibilitatii), acces gratuit la locurile de joaca interioare si exterioare din cadrul complexului, acces la programele de divertisment pentru copii, snacks si bauturi racoritoare oferite zilnic in lobby bar pe tot parcursul zilei, bauturi si snacks-uri in lobby bar/ zona amenajata din hotel Meduza/Delfin, proiectii in aer liber pe plaja, entertainment cu formatie live in fiecare seara la piscina cu bauturi incluse, evening cocktails & drinks la barul Panorama.

LOCURI DE JOACA VARIATE

Pentru familiile cu copii am creat 3 spații de joacă distincte, pentru a le oferi celor mici posibilitatea de a petrece timpul într-un mod creativ și distractiv, în timp ce dumneavoastră vă relaxați la piscină sau savurați o cafea.

Fie că alegeți grădinița Căsuța cu Povești – locul de joacă interior dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani (verificați programul zilnic cu reprezentații afișat la recepția hotelului) , locul de joacă exterior cu tobogane, trambulină, leagăne și căsuțe sau cel situat pe plaja complexului, sunteți sigur că cei mici se vor delecta pe cinste, în spații modern amenajate, sigure și curate.

Tot ceea ce au nevoie copiii pentru a se distra in timp ce dumneavoastră vă relaxați și vă bucurați de momente unice!


In cadrul serviciilor turistice nu sunt incluse locurile de parcare. Parcarea autoturismelor se poate face pe aleile publice.


Contra cost - Complex Steaua de Mare are in dotare o baza de tratament moderna, inaugurata in anul 2015 – Aqvatonic Med Spa&Wellness. Impartita in 6 zone distincte, baza de tratament poate asigura o gama larga de servicii medicale si de relaxare, avand in dotare bazine insumand 400 mp de luciu al apei, cu apa variind intre 28 si 34 grade C, cu cascade de apa pentru masaj cervical, gheizere, culoare de inot, culoare de mers contra curent, salina cu sare de Himalaya si salinizare Therasol, sauna finlandeza, baie cu aburi, aparate de fitness, biciclete eliptice, orizontale si verticale, benzi de alergat, cursuri aerobic, „personal training”, stretching, pilates, prese si aparate multifunctionale de tip BioForce, Sali de masaje si bai cu namol din Techirghiol, tratamente faciale, masaje subacvale, tratamente galvanice, tratamente hidro-colono-terapii, magnetoterapie, electroterapie, laserterapie, bai galvanice, aerosoli etc.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Snack Bar
Lift
Cafenea
Wi-Fi
Canale TV copii
Loc de joaca exterior pt. copii
Acces pe baza de card
Seif
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Serviciu privat Check-in / Check-out
Monitorizare video 24h
Tobogane
Umbrele de soare
Divertisment
Clubul copiilor
Recepție
Terasă
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Loc de joacă la interior
Loc de joacă copii
Șezlonguri
Aer condiționat
Alarmă
Alarmă fum
Facilități persoane cu dizabilități
Plajă
Piscină
Birou informații
Prosoape plajă
Masă tenis
Discotecă
Echipă divertisment

Locatie