Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Dunarea

   Eforie Nord, Romania


Descriere

Fostul Complex Mara se intinde pe o suprafata de 20.000 mp. MASA: restaurant propriu 3* cu o capacitate de 450 locuri in interior si 200 locuri pe terasa.
Mic dejun: - servire in regim buffet suedez intre orele 7.30-10.00 -bauturi incluse: apa plata, ceai, cafea, racoritoare,carbogazoase
Pranzul si cina: vor fi servite in regim self serv ( autoservire) intre orele 12.30 - 21.30.
Pe toata perioada sezonului (iunie, iulie, august) masa se va servi sub forma de serf serve( autoservire). Pentru perioada in care gradul de ocupare al Complexului Hotelier Club Dunarea este mai mic de 20%, masa se va servi a la carte. Pentru a beneficia de toate serviciile complexului turistii au obligativitatea sa poarte pe toate perioada sejurului bratara de identificare. Nu se accepta animale de companie. Pentru sejururile cumparate cu minim demipensiune turistii beneficiaza de sezlong gratuit pe plaja privata si transfer de la plaja la hotel.
Bar piscina: program 09.00-20.00 acces gratuit la piscina hotelului cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii.
Bar restaurant: program 08.00-21.30
Terasa receptie: program 10.00-22.00
Bar piscina: program 09.00-18.00 acces gratuit plaja hotelului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri de plaja si umbrela pentru fiecare camera.
Alte facilitati:
Acces gratuit la Academia de Joaca - gradinita de copii, spatiu amenajat in incinta. Incepand cu 2006 cei mici vor beneficia de prezenta echipei de animatori intre orele 10.00-19.00, jocuri si jucarii pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 10 ani, desene animate, teatru de papusi, modelling de baloane, face paiting, kids&karaoke.
Acces gratuit la internet wirless in zona receptie, piscine, restaurant, plaja si majoritatea camerelor situate in aceste zone.
Acces gratuit la locurile de joaca pentru copii in cadrul complexului si piscina.
Parcare auto gratuita inclusa in limita disponibilitatii.
Parcarea autovehiculelor clientilor hotelului este pusa la dispozitie gratuit, in limita locurilor disponibile. Capacitatea parcarilor este de aproximativ 200 locuri, iar hotelul nu efectueaza rezervari pentru parcare. Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru masinile din parcarea privata si pentru obiectele lasate in interiorul acestora.

Dotari si servicii: 305 de camere (267 duble standard, 30 duble superioare si 10 apartamente), dispuse in 10 cladiri P+1E/2E; restaurant cu terasa, parcare proprie capacitate 40 locuri, parcare domeniu public capacitate 100 locuri , plaja privata, beach bar, loc de joaca copii, piscina adulti in aer liber aprox. 600mp si pentru copii in aer liber aprox. 20mp, bar la piscina, jacuzzi exterior in aer liber aprox. 12mp, mini club pentru copii, sali de conferinta dotate cu ecran, videoproiector si sonorizare (Sala de conferinta Mara modulara capacitate 250 persoane sau 2x125 persoane si Sala Roxana capacitate 75 persoane), gradina, internet wireless, seif la receptie. Divertisment copii: 3 locuri de joaca amenajate, Club Delfin (pentru copiii 5-8 ani), concursuri, spectacole, discoteca, karaoke, teatru de papusi, desen, face paiting, fitness. Divertisment adulti: muzica live, aqua gim, spectacole cu ansambluri folclorice traditionale.
Camera dubla standard
Toate cele 234 camere duble standard impartite in corpuri de cladiri cu regim de inaltime P+1E si P+2E sunt elegant mobilate, proiectate pentru a oferi clientilor servicii si confort. Dotate atat cu paturi matrimoniale cat si cu paturi twin, mobilate cu gust intr-un stil aparte, creand un mediu relaxat si confortabil, toate au balcon privat sau terasa.Numarul maxim de persone care se pot caza intr-o astfel de camera este de 2 adulti si 2 copii, cu sau fara pat suplimentar, in functie de varsta.
Camera dubla superior
Toate cele 30 de camera duble superior, impartite in corpuri de cladiri cu regim de inaltime parter, sunt elegant mobilate, , proiectate pentru a oferi clientilor servicii si confort. Dotate cu paturi matrimoniale, mobilate cu gust intr-un stil aparte , creand un mediu relaxat si confortabil, toate au terasa privata.Numarul maxim de persone care se pot caza intr-o astfel de camera este de 2 adulti si 2 copii , cu sau fara pat suplimentar, in functie de varsta.
Camera tripla
Toate cele 33 de camere triple impartite in corpuri de cladiri cu regim de inaltime P +2E sunt elegant mobilate, proiectate pentru a oferi clientilor servicii si confort. Dotate cu pat matrimonial si un pat twin, , mobilate cu gust intr-un stil aparte , creand un mediu relaxat si confortabil, toate au balcon privat sau terasa .Numarul maxim de persone care se pot caza intr-o astfel de camera este de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii, fara pat suplimentar.
Apartament
Toate cele 8 apartamente , impartite in corpuri de cladiri cu regim de inaltime parter, sunt elegant mobilate, , proiectate pentru a oferi clientilor servicii si confort. Dotate cu pat matrimonial si o canapea extensibila, , mobilate cu gust intr-un stil aparte , creand un mediu relaxat si confortabil, toate au terasa privata. Baile acestor apartamente sunt mai mari si sunt prevazute cu cada Jacuzzi si dus.Numarul maxim de personae care se pot caza intr-o astfel de camera este de 3 adulti si un copil sub 12 ani, sau 2 adulti si 2 copii.
Dotari camere: Grup sanitar propriu cu cabina de dus, pardoseala din gresie, mobilier modern nou, geam termopan, TV, telefon, internet, AC, minibar, seif, uscator par.

Facilitati copii, in camera cu 2 adulti:
- 0-11.99 ani gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat; la solicitarea unui pat suplimentar se achita 30 lei/zi;
- 12-17.99 ani se achita 45 lei/ zi si se acorda un pat suplimentar;
- copiii cu varsta peste 18 ani se considera adulti si achita integral un loc de cazare.
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPII 0 - 18 ANI (INCLUD DOAR MIC DEJUN).








Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.