Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMARIS Apartamente


Descriere

ApartHotel Amaris Eforie Nord este o locatie noua, inaugurata in anul 2022. Situat exact pe faleza din Eforie Nord in zona Steaua de Mare, Aparthotel Amaris beneficiaza de una dintre cele mai bune pozitionari din statiune, la doi pasi de mare si la cateva minute de mers pe jos de zona centrala si de bazele de tratament din statiune.
Aparthotel Amaris ofera cazare in studiouri si apartamente cu 1 sau 2 dormitoare. Toate apartamentele beneficiaza de 1 loc de parcare gratuit, asigurat in parcarea privata a unitatii de cazare.
Apartamentele sunt spatioase si dotate complet, cu: bucatarii utilate, aer conditionat, televizor, internet wi-fi, incalzire centrala, balcon/terasa cu mobilier.

Bucatariile sunt utilate cu masina de spalat vase, plita cu inductie, cuptor cu microunde, vesela, masa cu scaune, frigider, espressor, prajitor de paine, fierbator apa.

Camerele spațioase ale apartamentelor AMARIS sunt dotate cu mobilier nou, modern și utilate cu tot ceea ce îți trebuie pentru o vacanță perfectă.
ApartHotel Amaris din Eforie Nord este o locație foarte ușor accesibilă atât cu mașina, cât și cu trenul sau eventual cu avionul.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer condiționat
Recepție
Lift
Camere nefumători
Wi-Fi
Mobilier extern
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Fumatul interzis
Alarmă fum
Parcare păzită
Cheie acces
Țarc bebeluși