Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 11 hoteluri

Dubrovnik, Croatia

Drinks Food Partea gastronomica preparatele culinare gustoase si bauturile savuroase pot fi intalnite in cadrul restaurantului si a barului din cadrul hotelului Sport si divertisment Turistii sunt invitati la relaxare si cultura exista facilita . . .

Dubrovnik, Croatia
Dubrovnik, Croatia

Site Web httpwwwdubrovnikhotelstravelhotel-splendid-dubrovnik Drinks Food Turistii pot lua cina in aer liber la restaurantul elegant al hotelului care are o terasa cu vedere la golful Lapad Sunt servite preparate din bucataria traditionala dalm . . .

Dubrovnik, Croatia

Website httpwwwneptunhoteldubrovnikcom Sport si divertisment Pentru activitatile sportive hotelul dispune de centru fitness si piscina exterioara iar pentru cei care doresc sa se relaxeze hotelul dispune de centu spa Drinks Food Hotelul disp . . .

Dubrovnik, Croatia

Site Web httpwwwhotel-lerohr Spa Wellness Centrul SPA cuprinde terapii sedinte de masaj jacuzzi sauna finlandeza baie de aburi sala de fitness Drinks Food Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal unde pot servi diferite sp . . .

Dubrovnik, Croatia
Dubrovnik, Croatia
Dubrovnik, Croatia