Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Ritz-Carlton, Ras Al Khaimah Al Wadi Desert


Descriere

The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert este un refugiu unic, situat la doar 45 de minute de Dubai, în mijlocul unei rezervații naturale protejate. Ideal pentru familii și călători care caută un loc retras, acest complex privat oferă o combinaţie de aventură și liniște, într-o oază de deșert. Vilele confortabile de lângă piscină, preparatele de clasă mondială, centrul spa de hidroterapie premiat și o gamă largă de activități de familie și în aer liber adaugă o notă de lux acestei experiențe tradiționale în deșert.

Localizare

Situat la nord de Dubai, Ritz-Carlton Ras al khaimahh, Al Wadi Desert invită oaspeții să se conecteze cu natura și cultura, în mijlocul frumuseții unei rezervații protejate de 1.235 de acri.

Facilitati Hotel

De asemenea, proprietatea premiată Ritz-Carlton Al Wadi Desert oferă o experienţă plăcută. Aceasta include singurul circuit al pădurilor tropicale din regiune și o serie de tratamente inspirate din Asia, pentru o călătorie de liniște şi relaxare. Facilitățile de hidroterapie și clubul de fitness sunt disponibile oaspeților și vizitatorilor.

Cele 2 restaurante și 1 lounge bar oferă cele mai bune preparate locale și internaționale într-un decor elegant. De la o cină privată pe dunele de nisip, sub cerul înstelat, sau deasupra unui vechi turn de veghe, la bucătăria internațională de la Al Waha sau mâncărurile indiene de clasă mondială de la Samar Lounge, The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert oferă o experienţă culinară cu arome arabe.

Combinaţia dintre natură și cultură este punctul culminant al acestei rezervații naturale de 100 de hectare. Oaspeții complexului se pot bucura zilnic de spectacole de şoimărie, plimbări în natură, tir cu arcul și alte activități de familie în aer liber, printre care echitaţie. De asemenea, se organizează întâlniri cu fauna sălbatică, cum ar fi antilopa Arabian Oryx, gazela cu guşă și gazela arabă, cămile şi cai. Copiii se pot distra la clubul de copii Ritz, care oferă loc de joacă în aer liber, o echipă de experți și activități zilnice, cum ar fi tir cu arcul, echitaţie cu ponei, introduceri în natură, întâlniri cu bufniță și plimbări în natură.

Facilitati Camere

Fiecare dintre cele 101 vile are piscină privată și terasă cu șezlonguri, dormitoare spațioase și o zonă de relaxare confortabilă, minibar complet aprovizionat și aparat de ceai/cafea, baie spațioasă cu articole de toaletă Asprey®, WiFi gratuit și TV LCD.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.