Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Meydan Hotel

   Interational Media Production


Descriere

All Market except GCC Check-in time is 15:00 hours and Check-out time is 12:00 noon. Compulsory Gala Dinner on 31.12.2017 No Check out on 31.12.2017Localizare
Meydan este la doar 10 minute cu maşina de Dubai Mall şi de centrul internaţional de convenţii din Dubai şi la 20 de minute cu maşina de aeroportul internaţional Dubai. Zilnic este disponibil un autobuz gratuit de transfer la Dubai Mall, Mall of the Emirates şi la plaja Jumeirah din zona Dubai Marina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspeții se pot bucura de mai multe opțiuni de luat masa gourmet la Meydan, inclusiv Prime Steakhouse, restaurantul Farries International, care servește mese pe tot parcursul zilei, și Shiba, care oferă mâncăruri autentice chinezești și japoneze. De asemenea, mesele pot fi servite pe terasa în aer liber, cu vedere la curse. Sala de sport ultramodernă de la Meydan pune la dispoziție echipamente cardiovasculare şi greutăţi gratuite. După un antrenament, oaspeţii se pot bucura de un masaj corporal complet efectuat de unul dintre experţii hotelului. La proprietate oaspeţii pot juca tenis şi pot participa la alte activităţi în aer liber.