Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Movenpick Grand Al Bustan Dubai


Descriere

Mövenpick Grand Al Bustan se află la 1 km de Aeroportul Internațional Dubai, oferind unități de cazare moderne și luxoase și 7 restaurante care servesc diferite preparate culinare. Oferă o piscină în aer liber cu temperatură controlată, o piscină pentru copii, terenuri de squash, terenuri de tenis și tratamente spa extinse. CINA DE REVELION ESTE INCLUSA IN PRET.

Localizare

În zona renumită Dubai Creek se poate ajunge cu mașina în 10 minute, iar faimoasele souk-uri de aur şi mirodenii din Dubai se află la 15 minute. La aproximativ 15 minute de mers cu maşina de la hotel există centre comerciale importante, printre care se numără Deira City Centre, Festival City Mall şi Mirdif City Centre.

Facilitati Hotel

Oaspeţii se pot bucura de soare pe terasa din jurul piscinei în aer liber. Centrul Flow Health Club & Wellness Centre din cadrul proprietății oferă masaje terapeutice, o baie de aburi, o saună și o cadă cu hidromasaj în aer liber. Include, de asemenea, un centru de fitness cu dotări complete care beneficiază de cele mai noi echipamente pentru antrenamente cardiovasculare.

Facilitati Camere

Camerele de la Al Bustan sunt decorate în nuanțe naturale, pastelate. Acestea sunt dotate cu TV cu ecran plat și canale prin satelit. Printre dotări se numără, de asemenea, un birou, facilități de ceai/cafea și un halat de baie cu papuci. Unele camere oferă acces direct la piscină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.