Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Radisson BLU Hotel Dubai Deira Creek


Descriere

Acest hotel situat în zona Deira Creek din Dubai se află la câțiva pași de o serie de stații de autobuz și metrou și la numai 7 km de aeroport. Unitatea de cazare, construită în anul 1975 este o construcție clasică din orașul vechi din Dubai, zonă în care există numeroase centre comerciale, precum și piețe tradiționale souk, precum Piața de Mirodenii. Plaja renumită, Al Mamzar se află, de asemenea, în apropiere.Localizare
Zona Deira Creek din Dubai se află la câțiva pași de stația de taxi pe apă și de piața tradițională (souk) de aur. Oaspeților le este pus la dispoziție gratuit serviciul de parcare cu valet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspeții pot alege dintre cele 9 localuri unde se poate lua masa, printre care se numără o cofetărie și un restaurant internațional deschis nonstop, care oferă o varietate de bufeturi cu tematică.

Oaspeții pot beneficia de clubul de fitness bine dotat, de un centru de afaceri, precum și de cele 12 săli de conferințe, în cea mai mare fiind posibilă organizarea de evenimente cu până la 1400 de participanți.