Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palm Tree Court & Spa


Descriere

Situat în mijlocul unor grădini luxuriante, cu ape liniştite şi păsări, JA Palm Tree Court oferă o serie de piscine, un centru spa luxos, facilităţi de agrement, 3 cluburi pentru copii şi 11 magazine. Proprietatea asigură transfer gratuit de la/la centre comerciale şi parcuri tematice. Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Localizare
JA Palm Tree Court se află la 3 km de clubul de tir JA, la 10 minute de centrul comercial Ibn Battuta Mall şi la 20 de minute de cartierul Dubai Marina. Oaspeţii au la dispoziţie un serviciu de transfer gratuit de la/la parcuri tematice precum Legoland, Motion Gate şi Bollywood, situate la 20 de minute de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

JA Palm Tree Court oferă o serie de piscine, un centru spa luxos, facilităţi de agrement, 3 cluburi pentru copii şi 11 magazine. Proprietatea include 11 restaurante, baruri în piscină şi lounge-uri, oferind experienţe culinare remarcabile. Oaspeţii pot rezerva masaje corporale, tratamente faciale, împachetări corporale şi ritualuri hamam cu produse luxoase Elemis. Varietatea mare de facilităţi de agrement fac din acest hotel o alegere excelentă. Pe lângă parcul acvatic plutitor şi numeroasele sporturi nautice, hotelul oferă facilităţi de tenis, squash, minigolf şi chiar excursii de pescuit în larg, cu plecare din portul de agrement.