Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Beach Tower (Former JA Oasis Beach Tower)


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acesta este situat pe renumita promenadă The Walk din complexul rezidențial Jumeriah, amplasat pe malul mării, la doar câțiva pași de plaja Jumeriah, cu numeroase magazine și localuri de luat masa și de agrement. JA Oasis Beach Tower beneficiază de o locație ideală, având vedere panoramică la Golful Persic, 2 piscine în aer liber și 180 de apartamente spațioase de lux.

Localizare

Proprietatea este situată la aproximativ 10 minute de clubul de golf Emirates și centrul comercial Ibn Battuta. De asemenea, puteți ajunge în aproximativ 15 minute de mers cu mașina la centrul comercial Mall of the Emirates și la complexul Ski Dubai. Parcurile și complexurile din Dubai, precum și alte parcuri tematice sunt accesibile în 25 de minute.

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă.

Facilitati Hotel

Oaspeții se pot plimba de-a lungul promenadei The Walk, unde pot găsi diferite localuri de luat masa, piețe în aer liber și un cinema. Proprietatea are 2 piscine în aer liber cu terasă la soare, cadă cu hidromasaj și tobogan de apă.Sala de gimnastică este complet dotată și include saună și baie de aburi. ChillZone oferă jocuri pentru copiii cu vârsta între 8 și 16 ani. Serviciul de concierge poate ajuta oaspeții cu organizarea de excursii.

De asemenea, oaspeții beneficiază de acces gratuit la plaja privată de la JA Jebel Ali Golf Resort. Se oferă un serviciu de transfer gratuit cu autobuzul.

În afară de plajă, JA Oasis Beach Tower se află în apropiere de terenuri de golf și parcuri acvatice. Oaspeții beneficiază și de un serviciu gratuit de transfer la unele centre comerciale.

Facilitati Camere

Beneficiind de servicii hoteliere, aceste apartamente spațioase au living, ferestre din podea până pământ, bucătărie complet utilată, aer condiționat, WiFi gratuit și 2,3 sau 4 dormitoare cu TV cu ecran plat și baie privată. Restaurantul Thyme, situat convenabil la etajul 1, servește preparate din bucătăria mediteraneană cu bucătărie deschisă pentru mic dejun, prânz și cină. Ca alternativă, există 24 de săli de luat masa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.