Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Malakiya Villas - Dar Al Masyaf Madinat Jumeirah


DescriereLocalizare
Vilele se afla in interiorul complexului Jumeirah Dar Al Msyaf - Madinat Jumeirah. Aeroportul Internaţional din Dubai este la 25 de minute de hotel. Proprietatea oferă un serviciu de transfer gratuit la parcul acvatic Wild Wadi, Madinat Jumeirah, Jumeirah Beach Hotel, Burj Khalifa/Dubai Downtown şi DIFC.

Facilitati Hotel
Având la dispoziţie peste 40 de restaurante, baruri şi lounge-uri de talie mondială, vă veţi bucura de o gamă excepţională de opţiuni culinare, fiecare cu temă, locaţie şi stil diferite. Dacă doriţi să petreceţi o seară incitantă în stil thailandez sau o noapte orientală pe podea cu cele mai bune cocktail-uri, Jumeirah Madinat vă va mulţumi pe deplin.În plus, complexul oferă facilităţi generoase de agrement şi de sănătate, printre care Talise Spa şi Talise Fitness, piscine interioare şi în aer liber, precum şi Souk Madinat Jumeirah, o experienţă tradiţională de cumpărături şi restaurante care oferă tot ce este mai bun din lumea arabă.

Facilitati Camere
Aceste căsuţe de vacanţă oferă un loc de refugiu cu design deosebit, terase mari cu vedere la cursurile cu apă de mare proaspătă şi dormitoare cu facilităţi ultramoderne. Camerele sunt spaţioase şi oferă decor cu mobilier în stil arab autentic şi baie de lux.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.