Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MOVENPICK HOTEL IBN BATTUTA GATE

   Sheikh Zayed, Emiratele Arabe Unite


Descriere

Parte a renumitului lant international hotelier Movenpick, hotelul impozant este situat pe Sheikh Zayed Road, langa Mall Ibn Battuta- sapte malluri intr-unul singur, la 10 minute cu masina de zona Dubai Marina si Emirates Mall, hotelul are shuttlebus la clubul privat de la plaja Palm Jumeirah. Aeroportul Intenational din Dubai este la aprox 30 min cu masina. Hotelul are WiFi gratuit! Recomandat de Cocktail Holidays!Drinks & Food:
In cadrul hotelului exista 8 restaurante ce ofera preparate specifice inspirate de calatoria marelui exploratorului arab Ibn Battuta ( Marco Polo al Orientului).

Localizare:
Parte a renumitului lant international hotelier Movenpick, hotelul impozant este situat pe Sheikh Zayed Road, langa Mall Ibn Battuta- sapte malluri intr-unul singur, la 10 minute cu masina de zona Dubai Marina si Emirates Mall, hotelul are shuttlebus la clubul privat de la plaja Palm Jumeirah. Aeroportul Intenational din Dubai este la aprox 30 min cu masina. Hotelul are WiFi gratuit! Recomandat de Cocktail Holidays!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.