Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MANGROVE HOTEL


Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Cu vedere la estuarul Ras Al Khaimah, hotelul Mangrove oferă camere şi suite decorate elegant. Asigură o piscină, acces gratuit la internet WiFi în zonele publice şi un restaurant cu vedere panoramică la pârâu.Localizare
Aeroportul local se află la 10 minute de mers cu maşina, iar Aeroportul Internaţional din Dubai este la 1 oră de mers cu maşina. La cerere este disponibil un serviciu de transfer. Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspeţii se pot bucura de restaurantul deschis pe tot parcursul zilei. Al doilea restaurant oferă specialităţi chinezeşti. Cafeneaua hotelului asigură narghilele.

Personalul multilingv al biroului de turism poate ajuta oaspeţii să îşi organizeze vizita în regiune. Centrul comercial Al Safir este la doar 5 minute de mers pe jos. Este disponibil un serviciu de transfer gratuit cu autobuzul la hotelul Bin Majid Beach, cu acces gratuit la facilităţile acestuia.