Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ibis One Central


Descriere

Ibis One Central este situat chiar lângă Sheikh Zayed Road, în mediata apropiere a Centrului internațional de expoziții și convenții din Dubai. Hotelul se află la câțiva pași de stația de metrou World Trade Centre și la doar 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai (DXB). De asemenea, hotelul se află în apropiere de Burj Khalifa, Dubai Mall și plaja Jumeirah. Oaspeții au la dispoziție un serviciu gratuit de transfer la principalele centre comerciale și plaja Jumeirah Beach. CINA DE REVELION ESTE INCLUSA!!! at Novotel in Entre Nous restaurant. www.accorhotels.com Localizare
Ibis One Central este situat chiar lângă Sheikh Zayed Road, în mediata apropiere a Centrului internațional de expoziții și convenții din Dubai.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspeții pot savura o gamă largă de preparate inovatoare din bucătăria asiatică fusion la Wok & Co, iar începând din luna aprilie se pot relaxa la Cubano-Lito Bar & Grill care oferă băuturi de semnătură și spectacole de muzică live.

Hotelul se află la câțiva pași de stația de metrou World Trade Centre și la doar 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai (DXB). De asemenea, hotelul se află în apropiere de Burj Khalifa, Dubai Mall și plaja Jumeirah. Oaspeții au la dispoziție un serviciu gratuit de transfer la principalele centre comerciale și plaje.