Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBIS STYLES DRAGON


Descriere

Acest hotel este situat pe autostrada E44 din Dubai, la 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai. Zona International City și centrul comercial Dragon Mart se află la câțiva pași. Hotelul este ușor accesibil, fiind situat la mai puțin de 10 minute de mers cu mașina de turnul Burj Khalifa, hipodromul Meydan, centrele comerciale Dubai Mall, City Centre Mirdif și Festival City, dar și de parcul tematic interior Global Village & IMG Worlds of Adventure și plaja cu nisip alb Jumeirah.Localizare
Acest hotel este situat pe autostrada E44 din Dubai, la 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai. Zona International City și centrul comercial Dragon Mart se află la câțiva pași. Hotelul este ușor accesibil, fiind situat la mai puțin de 10 minute de mers cu mașina de turnul Burj Khalifa, hipodromul Meydan, centrele comerciale Dubai Mall, City Centre Mirdif și Festival City, dar și de parcul tematic interior Global Village & IMG Worlds of Adventure și plaja cu nisip alb Jumeirah.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspeții pot lua masa în restaurantul elegant The Market, care oferă o selecție de specialități internaționale într-un decor atrăgător și prietenos. De asemenea, puteți savura o gustare alături de prieteni la cafeneaua din hol. Lounge-ul The Bricks Sports este un loc elegant și animat, unde puteți urmări emisiunile sportive preferate. De asemenea, localul este ideal pentru o băutură informală și gustări ușoare în compania prietenilor și a partenerilor de afaceri.