Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hyatt Regency Galleria Residence Dubai


Descriere

Galleria Residence are vedere la Dubai Creek și se află la 10 minute de mers pe jos de piaţa de bijuterii Gold Souk. Pune la dispoziție apartamente spațioase, cu TV prin satelit și bucătărie complet utilată. Toate apartamentele de la Galleria au aer condiţionat şi zone de relaxare şi de luat masa spațioase. De asemenea, toate includ frigider, mașină de spălat vase și telefon cu 2 linii.

Localizare

Hyatt Regency Galleria Residence - Corniche se află la 8 km de Aeroportul Internațional Dubai. Staţia de metrou Palm Deira 2 se află la 7 minute de mers pe jos sau la câteva minute, dacă folosiţi serviciul de transfer gratuit, oferit în funcţie de disponibilitate.

Facilitati Hotel

Hotelul oferă opţiuni culinare unice, de la Al Dawaar, singurul restaurant din Dubai aflat pe un acoperiş rotativ, la bucătăria autentică japoneză oferită de localul Miyako sau preparatele internaţionale servite la The Kitchen. Oaspeţii se pot relaxa la un lounge de karaoke, pot urmări evenimente sportive în direct la barul sportiv, se pot bucura de o selecţie delicioasă de băuturi sau pot profita de renumita viaţă de noapte din Dubai.

Hotelul oferă, de asemenea, o zonă de joacă pentru cei mici, dotată cu cadre de escaladare și o piscină pentru copii.

Facilitati Camere

Pune la dispoziție apartamente spațioase, cu TV prin satelit și bucătărie complet utilată. Toate apartamentele de la Galleria sunt dotate cu aer condiţionat şi au zone de relaxare şi de luat masa spațioase. De asemenea, toate includ frigider, mașină de spălat vase și telefon cu 2 linii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.