Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Flora Grand Hotel Dubai


Descriere

Flora Grand Hotel este situat în centrul orașului Dubai, pe strada renumită Al Rigga, la doar câțiva pași de stația de metrou Dubai și la câteva minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai.Localizare
Locația ideală a Hotelului Flora Grand oferă acces la multe atracții turistice din imediata apropiere, precum centrul comercial Al Ghurair, situat la 5 minute de mers pe jos, Dubai Heritage Village, Muzeul din Dubai și faimoasă piață Gold Souk din Dubai, aflate la doar 10 minute de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspeții de la Flora Grand Hotel se pot bucura de o atmosferă confortabilă și de o experiență culinară multiculturală la Restaurantul Monsoon, care servește în fiecare zi micul dejun, mese de prânz tip bufet și o selecție à la carte de preparate din fructe de mare, precum și din bucătăria continentală, mediteraneană, arabă și pan-asiatică.

Sala de fitness bine utilată de la Flora Grand Hotel include baie de aburi și facilități de saună, un studio de exerciții și o piscină cu sistem de reglare al temperaturii. Centrul spa al hotelului, Serenity Spa & Wellness Centre, oferă o gamă largă de tratamente spa de întinerire într-un cadru liniștit și relaxant, inclusiv o gamă largă de opțiuni de masaj și servicii de înfrumusețare.

Hotelul oferă parcare privată gratuită.