Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Centro Barsha


Descriere

Centro Barsha oferă unităţi de cazare elegante situate în cartierul Al Barsha din Dubai, la 7 minute de mers pe jos de centrul comercial Mall of the Emirates. Proprietatea pune la dispoziţie o piscină pe acoperiş şi o sală de gimnastică ultramodernă.Localizare
Acest hotel beneficiază de o locație convenabilă, în apropiere de cartierele de afaceri Media City și Internet City, precum și de Centrul financiar din Dubai, iar stația de metrou Al Barsha se află la doar 300 de metri de hotel. Proprietatea pune la dispoziție parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspeţii Hotelului Centro Barsha se pot bucura de soare pe terasa de pe acoperiş, lângă piscina în aer liber. De asemenea, hotelul pune la dispoziţie un cărucior personalizat și găzduiește restaurantul C.Deli, deschis nonstop, care oferă mese la pachet cu serviciu de livrare în cameră, disponibil la un cost suplimentar.