Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Canal Central Business Bay


Descriere

Canal Central Hotel se află în Dubai, la 3,6 km de Burj Khalifa și oferă cazare cu un restaurant, parcare privată gratuită, o piscină în aer liber și un centru de fitness. Această proprietate are camere de familie și o terasă.

Localizare

Canal Central Hotel se găsește la 3,9 km de Dubai Mall și Fântâna din Dubai. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Dubai, situat la 18 km de hotel.

Facilitati Hotel

Restaurant, parcare privată gratuită, o piscină în aer liber și un centru de fitness. Oaspeții hotelului pot lua un mic dejun tip bufet sau continental.

Facilitati Camere

Toate camerele sunt prevăzute cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider, ceainic, birou, bideu și uscător de păr. Camerele hotelului sunt dotate cu WiFi gratuit și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. De asemenea, camerele de la Canal Central Hotel includ o zonă de relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.