Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Burjuman Arjaan by Rotana Dubai


Descriere

BurJuman Arjaan by Rotana Dubai îşi invită oaspeţii să se bucure de un nivel de design exclusivist, de lux, eleganţă şi de preparate culinare, indiferent dacă sunt călători de afaceri sau turişti. Acest renumit hotel de apartamente se află în mijlocul cartierului istoric, bogat cultural şi plin de viaţă Bur Dubai. Hotelul face parte dintr-un complex multifuncţional, care include un centru comercial şi un turn cu birouri de lux. Situat la doar câţiva paşi de staţia de metrou şi oferind acces uşor la toate atracţiile turistice majore şi cartiere de afaceri, totul este conceput pentru confortul şi plăcerea dumneavoastră.Localizare
Aeroportul International din Dubai se afla la 25 de minute cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Pentru a beneficia de o experienţă completă la BurJuman Arjaan by Rotana, oaspeţii se pot bucura de o serie de facilităţi de 5 stele. Oaspeţii se pot menţine în formă la sala de gimnastică complet echipată, se pot relaxa şi destinde la piscina în aer liber cu facilităţi pentru copii şi pot savura o selecţie de delicii culinare în restaurantul The Gallery deschis pe tot parcursul zilei.