Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arjaan by Rotana Dubai Media City


Descriere

Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. Arjaan by Rotana se află în inima zonei Media City din Dubai, oferind vedere la Palm Jumeirah. Pune la dispoziţie unităţi de cazare luxoase, piscină cu sistem de control al temperaturii şi o sală de sport modernă.Localizare
Arjaan Dubai este situat ideal, la 15 km de centrul internațional financiar Dubai și la 25 km de aeroportul internațional Dubai. Puteți ajunge în alte zone ale orașului de la stația de tramvai aflată la câțiva pași. Printre alte atracţii din apropiere se numără principalele centre comerciale din oraş, cluburi de golf şi renumitele zone JBR şi Dubai Marina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Printre opţiunile de luat masa se numără snack-barul Veranda de la piscină şi restaurantul Arabesque, deschis pentru mic dejun, prânz şi cină şi care oferă şi seri tematice în weekend şi un apreciat brunch în zilele de vineri.

De asemenea, oaspeţii se pot relaxa în piscina în aer liber cu temperatură controlată şi la sala modernă de gimnastică. Hotelul pune la dispoziţie o piscină separată pentru copii şi servicii de babysitting. Recepţia are program nonstop, iar serviciile disponibile includ curăţătorie chimică, spălătorie şi parcare cu valet.