Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Jawhara Metro Hotel


Descriere

Hotelul Al Jawhara Metro este situat în cartierul Deira din Dubai.Această zonă este excelentă pentru a face cumpărături de mărci renumite. Tourism Dirham Fee per bedroom per night is payable by the guest upon departure. Check-in time: 14:00 hrs, Check-out time: 12:00 hrs Halfboard (HB) is defined as Lunch or Dinner Fulllboard (FB) is defined as Lunch & Dinner Hotel allows only married couples to stay together in the same roomLocalizare
Hotelul Al Jawhara Metro este situat în cartierul Deira din Dubai. Bazarul Gold Souk se află la numai 2 km, în apropiere de stația de metrou Union și spitalul Al Maktoum.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Personalul de la recepţia Hotelului Al Jawhara Metro este disponibil nonstop. În plus, hotelul pune la dispoziţie un depozit de bagaje.Restaurantul oferă multă lumină naturală şi serveşte o varietate de specialităţi regionale.Hotelul oferă Wi-Fi în toate zonele.