Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Jawhara Gardens Hotel


Descriere

Situat în Port Saaed, chiar lângă Aeroportul Internaţional Dubai, Al Jawhara Gardens este un hotel de suite de 4 stele, cu piscine interioare şi în aer liber. Accesul la internet este gratuit în întregul hotel. Această zonă este excelentă pentru a face cumpărături de mărci renumite: H&M, Zara. 16.10.2016 - 02.03.2017 Check-in time: 14:00 hrs, Check-out time: 12:00 hrs All rates are inclusive of service charge and municipality fees. Tourism Dirham Fee per bedroom per night is payable by the guest upon departure. Free Wi-Fi. Alcohols are strictly prohibited inside the hotel. Localizare
Hotelul este situat în Port Saaed, chiar lângă Aeroportul Internaţional Dubai. Hotelul Al Jawhara Gardens se află la câţiva paşi de renumitul centru comercial Deira City Centre din Dubai şi la doar 4 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Dubai. Se oferă parcare gratuită la hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Al Jawhara Gardens este un hotel de suite de 4 stele, cu piscine interioare şi în aer liber. Accesul la internet este gratuit în întregul hotel. La restaurantul sezonier de la Hotelul Al Jawhara Gardens, oaspeţii pot savura nonstop preparate culinare din bucătăria internaţională, precum şi fructe de mare proaspete. Se poate lua masa şi lângă piscină, iar pentru băuturi răcoritoare şi gustări oaspeţii au la dispoziţie o cafenea.