Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Admiral Plaza Hotel


Descriere

Acest hotel este ideal pentru familii și oameni de afaceri, fiind o proprietate la care nu se consumă băuturi alcoolice. Proprietatea oferă camere dotate cu aer condiționat și acces WiFi gratuit. Hotelul are o recepție cu program nonstop şi lift. Proprietatea se află la mai puțin de 4 km de Centrul Internaţional de expoziţii şi convenţii Dubai. Tourism Dirham Fee per bed room per night is payable by the guest upon departure. Check-in time: 14:00 hrs, Check-out time: 12:00 hrs Halfboard (HB) is defined as Lunch or Dinner Localizare
Aeroportul Internațional Dubai se află la 10 km de Hotelul Admiral Plaza. Magistrala de metrou verde din Dubai se află la 800 de metri de hotel, accesibilă în 7 minute de mers pe jos. Proprietatea se află la mai puțin de 4 km de Centrul Internaţional de expoziţii şi convenţii Dubai. Dubai World Trade Center se află la 5 km de hotel, iar centrele comerciale Deira şi Dubai se află la mai puțin de 8 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

 Hotelul are o recepție cu program nonstop şi lift.Admiral Plaza oferă mai multe opțiuni de luat masa, care servesc specialități indiene, coreene şi chinezești. De asemenea, oaspeții pot savura preparate din bucătăria internațională la Cafeneaua Ocean, deschisă nonstop. După o zi petrecută în oraș, oaspeții se pot antrena în sala de fitness.