Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

New Egreta - Dunavatu de Jos - Murighiol


Descriere

Localizare: Localizat intr-o locatie discret in mijlocul unuia dintre cele mai frumoase peisaje naturale din Europa, in satul Dunavatul de Jos din Delta Dunarii (45 km de Tulcea). domeniul Egreta este mai mult decat o destinatie premium. Orice moment petrecut aici se transform intr-o experient unic pe care iti vei dori s o repeti.
Descriere: Dac esti in cutarea unei clipe de liniste, a unei aventuri sau a unui weekend petrecut impreun cu familia, domeniul Egreta te va surprinde de fiecare dat. Gazdele sunt mereu preocupate de confortul si de intimitatea celor care viziteaz complexul, asigurand turistii ca intotdeuna vor pleca cu zambetul pe buze.
Cladirea hotelului a fost construita in anul 2002, iar in 2017 complexul a beneficiat de modernizari, fiind extins si reclasificat, devenind una dintre atractiile de lux din Delta Dunarii.
Cazare: Hotelul are in componenta urmatoarele spatii de cazare:
- 38 camere duble dintre care 35 sunt camere duble standard si 3 camere duble executive, 3 apartamente dintre care 2 apartamente senior si 1 apartament VIP, 14 camere duble junior cu pat matrimonial si canapea extensibila si 5 camere duble plus care au 3 paturi

Camera dubla cu vedere in fata, cu balcon
Camera dubla cu vedere in fata, fara balcon
Camera dubla cu vedere spre canal, fara balcon
Camera dubla cu vedere in spate, fara balcon
Camera dubla EXECUTIVE cu vedere in fata, cu balcon, cu fotoliu extensibil
Camera dubla EXECUTIVE cu vedere spre canal, fara balcon, cu fotoliu extensibil
Camera dubla JUNIOR cu vedere in spate, fara balcon, cu canapea extensibila
Camera dubla JUNIOR cu vedere in fata, cu balcon, cu canapea extensibila
Camera dubla PLUS cu vedere spre canal, fara balcon, cu trei paturi
Apartament SENIOR cu vedere in fata, cu balcon, cu canapea extensibila
Apartament VIP - Penthouse - 2 dormitoare


Toate camerele si suitele au climatizare inteligenta, minibar, Smart TV, cutie de valori si baie proprie cu dus, articole de toaleta gratuite, papuci si halate de baie, internet wi-fi. Apartamentul vip dispune de cada cu hidromasaj si spatiu de relaxare cu canapea extensibila.

Facilitati:
Printre facilitatile oferite gratuit se numara accesul la piscina in aer liber cu bar, situata pe malul apei, WiFi in tot complexul, si parcarea generoasa. Sala de conferinta dotata cu instalatie de sonorizare performanta este potrivita pentru evenimente corporative, conferinte sau teambuilding.
Printre alte facilitati mai amintim:
  • piscina interioara
  • sala de fitness
  • centru SPA cu dus scotian, dus emotional, kneipp, sauna uscata/umeda, sala relaxare, masaj
  • teren sport mixt
  • club/ discoteca
  • biliard
  • bowling
  • paintball
  • posibilitate organizare foc de tabara/ picnic/ cina de tip barbecue
  • excursii cu barci cu motor
  • schi nautic
  • organizare de partide de vanatoare si de pescuit


Restaurant:
Restaurantul ofera un meniu variat, incuzand delicii locale, precum storceagul din sturion, bors de peste, saramura sau plachie din crap sau somn, folosind peste din amenajarile piscicole proprii, intr-o maniera sustenabila ce respecta mediul si sustine biodiversitatea zonei. Micul dejun generos este inclus in pret si este tip bufet suedez.

.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie