Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARAVEL LAND*


Descriere

Foarte bine 8,1 Booking.com Localizat in Adelianos Kampos, la 70 m de plaja, 7 km de centrul orasului, 60 km de aeroportul din Chania si 80 km de aeroportul din Heraklion. Se poate ajunge in oras cu autobuzul care circula la fiecare 20 de minute sau cu taxi-ul. Hotel recomandat atat pentru cupluri cat si pentru familii cu copii!Localizare:
Localizat in Adelianos Kampos, la 70 m de plaja, 7 km de centrul orasului, 60 km de aeroportul din Chania si 80 km de aeroportul din Heraklion. Se poate ajunge in oras cu autobuzul care circula la fiecare 20 de minute sau cu taxi-ul. Hotelul se intinde pe o suprafata de 20.000 mp si este alcatuit din 3 cladiri principale inconjurate de gradini superbe. A fost renovat complet in anul 2008-2009.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Receptie non-stop, 2 piscine, bar la piscine, restaurant cu specialitati grecesti si internationale, zona acces internet, TV, mini market, spatiu de joaca pentru copii.