Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANNABELLE VILLAGE


Descriere

Drinks & Food
Hotelul ofera masa in sistem Demipensiune sau All Inclusive. Restaurantul Ambrosia are vedere la mare si ofera mese tip bufet iar taverna Athena de langa mare va rasfata cu preparate grecesti si internationale. Cele trei baruri din hol, de la piscina si de pe plaja ofera o varietate de sucuri si cocktailuri.

Sport si divertisment
Turistii au posibilitatea de a se bucura de o varietate de activitati de interior si exterior, sport si divertisment. Hotelul detine doua piscine in aer liber cu bar la piscina care serveste sucuri racoritoare si cocktailuri pe parcursul zilei. In cadrul hotelului se pot practica urmatoarele activitati: volei pe plaja si o mare activitate de sporturi de apa ( scuba diving, jet-ski, banana, inele, tuburi, canoe)

Spa & Wellness
Pentru a calma trupul si sufletul hotelul ofera o piscina interioara incalzita, jacuzzi si masaj.

Website
Detaliile complete se gasesc pe pagina oficiala a hotelului - CLICK AICI

Locatie:
Annabelle Village este situat in statiunea Hersonissos, pe coasta de Nord a insulei Creta. Hotelul este situat pe plaja decorata cu Blue Flag pentru claritatea apei marii si curatenie. La doar cateva minute se afla zona animata cu taverne, restaurante, magazine.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.