Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADELAIS*


Descriere

Hotelul Adelais este amplasat intr-o zona linistita, garantandu-le turistilor petrecerea unei vacante relaxante. Drinks & Food:
In cadrul restaurantului, turistii pot alege dintr-o gama variata de salate, fructe, dulciuri si preparate grecesti, iar cele doua baruri, existente atat in interiourul cat si in exteriorul hotelului, ii asteapta cu diverse bauturi alcoolice si nealcoolice

Sport si Divertisment:
Hotelul detine 2 piscine pentru adulti si organizeaza excursii la cele mai importante puncte de atractie turistica ale zonei. De asemenea, turistii pot inchiria masini si biciclete pentru a explora imprejurimile

Localizare:
Adelais Hotel este un hotel de 3 stele, situat in satul Tavronitis, la o distanta de 1 km de plaja, 20 km de Chania si la o distanta de 40 km de Chania International Airport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de parcare, restaurant, 2 baruri, 2 piscine pentru adulti, 2 piscine si loc de joaca pentru copii, internet wi-fi (contra cost). Turistii mai pot beneficia de serviciile de inchiriere masini si biciclete si spalatorie.