Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEGETI BAY


Descriere

Begeti Bay este situat chiar pe plaja cu nisip, intr-o zona linistita, la 12 km distanta de Rethymno si la 65 km distanta fata de aeroportul din Heraklion. Acest hotel este situat într-o zonă numită Skaleta, în municipiul Arkadi. În apropiere oaspeții vor găsi numeroase taverne grecești, baruri și magazine. Se pot vizita, de asemenea, faimoasele peșteri ale zonei sau intr-o plimbare cu trenul in statiunea mica pentru a vedea întreaga municipalitate. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Localizare
Begeti Bay este situat chiar pe plaja cu nisip, intr-o zona linistita, la 12 km distanta de Rethymno si la 65 km distanta fata de aeroportul din Heraklion. Acest hotel este situat într-o zonă numită Skaleta, în municipiul Arkadi. În apropiere oaspeții vor găsi numeroase taverne grecești, baruri și magazine. Se pot vizita, de asemenea, faimoasele peșteri ale zonei sau intr-o plimbare cu trenul in statiunea mica pentru a vedea întreaga municipalitate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Acest hotel este un complex sat de vacanță, cu o atmosferă de familie într-o zonă liniștită din Begeti Bay. Facilități disponibile pentru oaspeții de la hotel includ 82 camere, include un hol cu recepție 24 de ore, facilități de schimb valutar, o sală de jocuri, salon TV, club pentru copii și un bar și un restaurant. Seri grecești, seri disco și programe de divertisment sunt organizate de hotel. Un gama de sporturi nautice sunt disponibile pe plajă. Există, de asemenea, o piscină în aer liber cu zonă de înot pentru copii și un snack bar la piscină, iar oaspeții se pot bucura de un joc de tenis sau tenis de masă. Micul dejun și masa de prânz à la carte și cina sunt servite în restaurantul principal.