Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situata intr-o zona pitoreasca din Zabala, la 6 km de Covasna, Zabola Estate - Transylvania este o pensiune gazduita de un domeniu privat de 500 de hectare, care include o pasune si o padure. Proprietatea cuprinde 2 lacuri, 4 iazuri de pescuit, facilitati de drumetii si calarie, precum si o sauna.
Camerele amenajate individual au baie privata si vedere la gradina.
Proprietatea este detinuta de o familie transilvaneana nobila si include un castel care dateaza din secolul al XVI-lea si 4 cladiri anexe. In toate zonele proprietatii se ofera WiFi gratuit. Oaspetii au la dispozitie 7 zone de luat masa, dintre care 3 in interior, 2 pe terase si 2 in aer liber. Sala de mese si lounge-ul sunt amenajate in vechile grajduri, situate la 250 de metri de cladirea principala, pe cealalta parte a lacului. Alte facilitati de la Zabola Estate - Transylvania includ o gradina cu un loc de joaca pentru copii.
In plus, exista un restaurant a la carte. Micul dejun poate fi servit la pat, la un cost suplimentar. De asemenea, oaspetii se pot bucura de mancaruri si bauturi in camera, in pavilionul sezonier din padure sau in parcul privat.
Personalul poate organiza diverse activitati, printre care observare de ursi, plimbari cu trasura trasa de cai si drumetii prin salbaticia naturii. In plus, se ofera parcare privata gratuita. Zabola Estate - Transylvania este la 1 ora de mers cu masina de lacul Sfanta Ana, singurul lac vulcanic din Romania.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie