Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Caprioara


Descriere

Hotelul Caprioara dispune de un total de 72 camere si apartamente.
Camerele au fost dotate astfel incat sa va ofere tot confortul necesar pe toata perioada sejurului dumneavoastra petrecut alaturi de noi.
Centrul de tratament balnear : este perfect conectat cu hotelul pentru intimitatea oaspetilor nostri. Apele minerale sunt cele mai curative si apreciate din regiune, avand proprietati miraculoase pentru majoritatatea afectiunilor aparatului cardiovasculator.
Restaurantele : sunt ideale atat pentru cine romantice sau in familie cat si pentru organizarea evenimentelor cu pana la 130 de participanti: nunti, botezuri, cine festive, receptii, petreceri, etc.Puteti petrece clipe deosebite si in cele doua baruri ale hotelului, Bar Capri*** situat in lobby si Bar Panoramic***, situat la etajul IX a hotelului. Aici puteti savura cele mai delicate bauturi, un amestec de design modern cu vintage, fiind un loc ideal pentru relaxare si socializare.
Sali conferinta : Hotel Caprioara***Superior va pune la dispozitie 2 sali de conferintacu capacitati de pana la 120 de persoane, dotate cu toate facilitatile de care aveti nevoie, echipamente multimedia moderne, astfel putand fi organizate diferite evenimente conferinte, seminarii, intalniri de afaceri precum si evenimente private.
Salile de conferinta Alegria (situata la mezanin) si sala de conferinte Andante (situata la etajul IX) sunt concepute si dotate pentru a satisface o gama larga de cerinte pentru orice eveniment de succes.
Suntem pregatiti atat cu logistica cat si cu personalul calificat pentru o desfasurare perfecta indiferent de tipul evenimentului (conferinte, seminarii, teambuilding, conferinte, prezentari, etc.).
Salile de conferinta sunt dotate cu aparatura specializata, iar anumitele cerinte speciale se realizeaza prin intermediul partenerilor nostrii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.