Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Catalonia Reina Victoria


Descriere

Cu vedere la spectaculosul Cheile Tajo din Ronda, Catalonia Reina Victoria Wellness & Spa, renovat, oferă o piscină in aer liber, un centru spa, grădini intinse și un restaurant à la carte cu vedere panoramică. Wi-Fi este disponibil gratuit in intreaga proprietate.

Catalonia Reina Victoria Wellness & Spa in stil victorian a fost construit in 1906 și complet renovat in vara anului 2012. A fost odată casa poetului german Rainer Maria Rilke.

Decorate intr-un stil modern elegant, camerele cu aer condiționat au un smart TV LCD cu canale prin satelit, dotat cu aplicație Chromecast, un minibar, seif și baie modernă cu uscător de păr și articole de toaletă. Multe camere au o terasă cu vedere la defileu.

Disponibil la un cost suplimentar, centrul spa include o piscină cu hidroterapie, o cadă cu hidromasaj cu hidromasaj, un duș scoțian, un duș cu găleată rece, o fantană de gheață și o saună uscată. Aceste servicii sunt disponibile la un cost suplimentar. Există, de asemenea, o sală de sport și o terasă de relaxare cu vedere panoramică. Sunt disponibile o gamă largă de tratamente de sănătate și infrumusețare.

Restaurantul Azahar servește mancăruri andaluze și mediteraneene, cu vederi impresionante ale imprejurimilor. In plus, hotelul găzduiește o sală de mic dejun și o cantină-bar.

Hotelul Catalonia Reina Victoria dispune de parcare pentru 25 de biciclete, rafturi și broaște, un atelier cu banc de scule, pompă, spălătorie de biciclete și posibilitatea de service personalizat cu ghid pentru traseele de biciclete. De asemenea, opțiune de inchiriere de biciclete de munte.

Reina Victoria & Spa se află la doar 500 de metri de Podul Puente Nuevo și arena Ronda, cea mai veche din Spania. Gara Ronda este la 10 minute de mers pe jos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie