Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAN ANTONIO CORFU RESORT


Descriere

Website:
http://www.sanantoniocorfuresort.gr/

Localizare:
San Antonio Corfu Resort este construit pe un deal luxuriant, în satul tradițional Kalami, in nord-estul iinsulei, o zonă de o frumusețe naturală incredibilă, cu ape limpezi, peisaje verzi și plaje cu prundis. Distanța de la orașul Corfu, portul și Aeroportul Internațional „Ioannis Kapodistrias” este de doar 30 km (durata transfer aprox. 45 minute). Alte distante: Kassiopi – 6km, Avlaki – 10km. Statie de autobuz in fata hotelului dar recomandam vizitarea orasului Corfu intr-o barca „kaiki”.

Sport si divertisment
Pentru oaspeții care doresc sa imbine vacanta activa cu un sejur de relaxare, există o serie întreagă de activitati de divertisment: sporturi nautice, diving & snorkeling, echitatie, inclusiv excursii la cele mai faimoase locuri de pe insula dar și participarea la evenimentele speciale organizate de conducerea hotelului: karaoke, seri de dans cu invitat special DJ, seri grecești sau seri de jazz.

Drinks and food:
Puteti savura arome tradiționale in aer liber la restaurantul hotelului "La Mandola” sau sorbi un cocktail la barul principal “Cocktails and Dreams”. Deschise zilnic: un bar la piscina si un beach bar restaurant “ Sea Breeze”.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.