Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ionian Park Hotel ( Ex. Aquis Park Hotel)


Descriere

Ionian Park (ex Aquis Park) 3* este un hotel de oras, inconjurat de 20 000 mp de gradini cu lamai si portocali. Hotelul este situat in Gouvia (la 300 m de oras), intr-o locatie linistita, la 120 m de drumul national ce duce catre Paleokastritsa, la 8 km de Corfu town, la 200 m de plaja Govino si la 500 m de plaja Gouvia.Facilitati Camere
Camera dubla cu vedere la gradina: pat dublu sau 2 paturi, baie cu dus sau cada, balcon, aer conditionat individual, TV LCD cu satelit, telefon, minifrigider, feon, seif (contra cost). Camera dubla cu vedere la mare: pat dublu sau 2 paturi, baie cu dus sau cada, balcon, aer conditionat individual, TV LCD cu satelit, telefon, minifrigider, feon, seif (contra cost), radio.

Facilitati Hotel
Receptie 24 ore, camera de bagaje, biblioteca, inchiriere biciclete/ masini, baby sitting, spalatorie, doctor, Internet corner. Sport si relaxare: piscina cu apa dulce, loc de joaca, piscina pentru copii, sah, domino, sezlonguri la piscina, tenis de masa, lounge cu TV, masaj, miniclub (4-12 ani), animatie, minimarket. Restaurante si baruri: Park Garden restaurant (pentru mesele bufet din all inclusive), meniu pentru copii, restaurant ala carte Nautica, lounge bar Nafsika, snack bar la piscina, Kefi bar, discoteca sau muzica live o data pe saptamana. Hotelul nu accepta animale de companie.

Tip masa
All inclusive / Demipensiune

Clasificare
3*

Website
http://www.parkhotelcorfu.com

Descriere /Locatie
Ionian Park (ex Aquis Park) 3* este un hotel de oras, inconjurat de 20 000 mp de gradini cu lamai si portocali. Hotelul este situat in Gouvia (la 300 m de oras), intr-o locatie linistita, la 120 m de drumul national ce duce catre Paleokastritsa, la 8 km de Corfu town, la 200 m de plaja Govino si la 500 m de plaja Gouvia.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Tenis de masa
Snack bar
Servicii de curatatorie
Restaurant
Receptie
Piscina
Masaj
Lobby
Inchirieri auto
Doctor
Camera de bagaje
Bar
Baby-sitting
Aer conditionat