Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BELLA MARE


Descriere

Bella Mare Hotel este situat pe frumoasa insula Corfu, pe coasta de nord-est, la aproximativ 2 km distanță de satul Kassiopi. Este pozitionat chiar pe plaja Avlaki, plaja cu standardul de calitate Blue Flag. Ambientul este unul calm cu personal prietenos, vaste grădini amenajate și o piscină imensă. Bella Mare Hotel este o locație ideală pentru vacanțe relaxante.Plaja
Cu nisip - Avlaki.

Sporturi
Piscina pentru adulti si copii, tenis de masa.

Facilitati camere
A/C, TV, uscator de par, baie cu dus/cada, chicineta complet utilata, frigider, filtru de cafea, aparat toast, telefon, balcon/veranda, Wi-Fi.

Facilitati
Receptie, lobby, spatiu servire mic dejun, loc de joaca pentru copii, gradina, snack-bar la piscina, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, tenis de masa, sezlonguri si umbrelute, parcare, Wi-Fi, seif, PC (se poate folosi doar la receptie), sistem de desalinizare a apei, sistem anti-incendiu(detectoare de fum).

Descriere
Bella Mare Hotel este situat pe frumoasa insula Corfu, pe coasta de nord-est, la aproximativ 2 km distanță de satul Kassiopi. Este pozitionat chiar pe plaja Avlaki, plaja cu standardul de calitate Blue Flag. Ambientul este unul calm cu personal prietenos, vaste grădini amenajate și o piscină imensă. Bella Mare Hotel este o locație ideală pentru vacanțe relaxante.

Tip de masa
Mic dejun.

Capacitate
3 cladiri ce contin 21 studiouri/apartamente.

Categorie
3* +

Website
http://www.belmare.gr/

Localizare
Este situat pe frumoasa insula Corfu, pe coasta de nord-est, la aproximativ 2 km distanță de satul Kassiopi. Bella Mare este situat chiar pe plaja Avlaki, una din plajele catalogate Blue Flag, și este situat într-un peisaj calm, foarte verde.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Tenis de masa
Snack bar
Receptie
Piscina
Parcare
Loc de joaca pentru copii
Lobby
Internet wireless
Gradina
Aer conditionat