Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CITY MARINA HOTEL


Descriere

City Marina Hotel este cea mai bună opţiune pentru a vă bucura de ambianţa aristocrată şi sa va pierdeti în labirintul de simţuri într-unul dintre cele mai frumoase oraşe din Europa.Website
http://www.citymarina.gr

Tip de masa
Mic dejun

Categorie
3*

Localizare
Marina City Hotel este cea mai buna alegere pentru a experimenta atmosfera specială a centrului istoric şi de a descoperi Liston (Spianada) şi Biserica de la Agios Spyridon, cetăţi vechi şi noi, Mouragia şi Campielo, Mon Repos şi Palatul Achillion, precum la Insulele Diapontia cunoscuta mai putin (Othonoi, Ereikoussa, Mathraki).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspeții se pot bucura de preparate internaţionale şi din zona Mării Ionice la restaurantul hotelului. Există, de asemenea, o terasă pe acoperiș cu vedere la oraș, ideală pentru o băutură seara. Dimineața este servit un mic dejun continental. Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit. Este posibilă parcarea publică gratuit la o locaţie în apropiere (nu este necesară rezervare). Servicii: recepţie deschisă nonstop, check-in/check-out express, cameră de bagaje, suită nupţială, închirieri auto, fax/copiator, lift, seif, aer condiţionat.