Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandros


Descriere

Situat lângă faimosul Palat Achillion, Hotelul Alexandros oferă camere elegante, cu aer condiţionat. Acesta are o tavernă la piscină şi oferă acces gratuit la Wi-Fi în zonele publice. Camerele Hotelului Alexandros sunt decorate cu gust şi au mobilier din lemn de culoare închisă şi mochetă. Acestea sunt dotate cu ferestre izolate fonic, un televizor şi un mini-frigider. Piscina este înconjurată de copaci înalţi şi are o terasă şi o piscină pentru copii. Alexandros are, de asemenea, o terasă mobilată, cu vedere la ostrovul Pontikonisi.Plaja
Cu nisip.

Sporturi
Cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, piscină în aer liber.

Facilitati camere
TV, A/C, 24h room service, telefon, seif, mini frigider.

Facilitati
Restaurant, scaune pentru copii la restaurant, bar, recepţie deschisă non-stop, grădină, terasă, facilităţi pentru persoane cu handicap, lift, aer condiţionat, snack bar, terasă la soare, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, piscină în aer liber, room service, babysitting/servicii pentru copii, fax/copiator, meniuri cu diete speciale (la cerere), se asigura curatenia in camera, internet wireless gratuit (disponibil în zone publice), parcare.

Descriere
Camerele Hotelului Alexandros sunt decorate cu gust şi au mobilier din lemn de culoare închisă şi mochetă. Acestea sunt dotate cu ferestre izolate fonic, un televizor şi un mini-frigider. Piscina este înconjurată de copaci înalţi şi are o terasă şi o piscină pentru copii. Alexandros are, de asemenea, o terasă mobilată, cu vedere la ostrovul Pontikonisi.

Tip de masa
Mic dejun.

Capacitate
Hotelul are 100 camere standard si 2 senior suites.

Categorie
3*

Website
http://www.alexandros-corfu.com/

Localizare
Situat lângă faimosul Palat Achillion, Hotelul Alexandros oferă camere elegante, cu aer condiţionat. Acesta are o tavernă la piscină şi oferă acces gratuit la Wi-Fi în zonele publice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.