Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Opal

   Cap Aurora, Romania


Descriere

Hotelul Opal se afla la 50 m de plaja nisipoasa, ofera un restaurant a-la-carte, parcare privata pazita si camere primitoare, decorate in culori calde.

Localizare
Hotelul Opal este situat in partea nordica a peninsulei Cap Aurora fiind amplasat pe faleza din statiune, la 50 de metri de plaja. Zona este pitoreasc, mai ales datorit reliefului spectaculos si a pozitionarii ntre pdurea Comorova i mare.

Distante
- 5 km de centrul orasului Mangalia
- 43 km de centrul orasului Constanta
- 50 m de plaja

Puncte de interes
- Hipodromul de la Mangalia- Edificul Bizantin din Mangalia
- Moscheea Esmahan din Mangalia
- Muzeul de Istorie si Arheologie Mangalia
- Muzeul Marinei Mangalia
- Portul Turistic Mangalia

Facilitati
In cadrul complexului sunteti asteptati la Restaurantul Opal, cu meniu international si preparate delicioase servite intr-o atmosfera relaxanta atat in interior (360 locuri) cat si pe cele 2 terase cu vedere spre mare (120 locuri).
Turistii mai beneficiaza de coffee lounge, 4 sali de conferinta, teren de tenis (contra cost), parcare privata pazita (120 locuri), Wi-Fi in zonele publice ale hotelului, computer in lobby cu acces gratuit la internet si cu posibilitate de scanare sau copiere, curatatorie/spalatorie (contra cost), camera pentru pastrarea bagajelor, receptie 24/24, transfer de la/la aeroport/gara (contra cost).

Facilitati copii
- loc de joaca pentru copii

Camere
Hotelul are un total de 216 camere, dintre care 150 cu vedere la mare si 15 apartamente.

Tipuri camera

Camera dubla standard
Toate spatiile noastre de cazare beneficiaza de aceleasi facilitati si au baie proprie cu dus sau cada.
Camerele de la etajele superioare, cu doua paturi sau un pat matrimonial, sunt decorate in nuante placute de albastru, galben, maro, bej sau cires si ofera o priveliste panoramica deosebita spre mare sau spre gradina.
Camerele de la etajele inferioare au un decor simplu dar futurist fiind proiectate de un designer renumit si sunt mobilate cu piese in nuante de zebrano.
Special create pentru a gazdui orice oaspete, aceste camere va imbie la relaxare intr-un spatiu intim dupa o zi torida.

Camera dubla superior
Camerele de la etajele superioare, cu doua paturi sau un pat matrimonial, sunt decorate in nuante placute de albastru, galben, maro, bej sau cires si ofera o priveliste panoramica deosebita spre mare sau spre gradina.
Camerele de la etajele inferioare au un decor simplu dar futurist fiind proiectate de un designer renumit si sunt mobilate cu piese in nuante de zebrano. Special create pentru a gazdui orice oaspete, aceste camere va imbie la relaxare intr-un spatiu intim dupa o zi torida.

Apartament
Pentru cei care prefera mai mult spatiu sau pentru familiile cu 2 copii va oferim posibilitatea cazarii intr-unul din cele 15 apartamente cu vedere spre mare. Fiecare apartament este format dintr-un living cu canapea, un dormitor cu pat matrimonial, baie, dressing room si doua balcoane.

Dotari camera
Toate spatiile de cazare beneficiaza de aceleasi facilitati si au baie proprie cu dus sau cada, balcon, TV, telefon, aer conditionat, minibar.

Altele
Check in: 16:00
Check-out: 12:00-12:30

Copii intre 0-4,99 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar.
Este acceptat maxim 1 pat suplimentar in camera sau un patut pentru bebelus.

Nu sunt acceptate animalele de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.